«ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ 2014».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΑΙΩΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

«ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ»

Φωτογραφίες   -   Βίντεο

Με  επιτυχία,μεγάλη συμμετοχή και ευχάριστες εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση μας «ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ 2014».

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του κτιρίου της κοινότητας, δωρεά του αείμνηστου συγχωριανού μας  Αναστάσιου Βουδούρη. Μ΄ αυτό τον τρόπο μας δόθηκε η ευκαιρία να το γνωρίσουμε και να το προβάλουμε.

Οι γυναίκες του χωριού ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα του συλλόγου εμπλούτισαν, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας τις φωτογραφίες, το τραπέζι μας με υπέροχα παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα της Καθαρής Δευτέρας. Λαχανόπιτες, άγρια χόρτα με φασόλια μαυρομάτικα, ντολμαδάκια γιαλαντζί με λάπατα, άγρια σπαράγγια τηγανητά, υπέροχα πιάτα με καλαμαράκια και χταπόδι, σιμιγδαλένιοι χαλβάδες είναι  μόνο μερικά από αυτά.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μέχρι τις 8 το βράδυ διασκέδασαν και χόρεψαν, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους παραγωγούς Δημήτρη Τσίγγανο από τη Φαρακλάδα και Γιάννη Κ.  Βλάμη από το Γιαννιτσοχώριγια τις σαλάτες , τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (Πηγαδούλια) για το υπέροχο κρασίκαθώς επίσης και τις Κική Λιακοπούλου και Βάσω Φλάρη που τηγάνισαν 28 κιλά καλαμαράκια στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ώστε να τα φάμε ζεστά. Ευχαριστεί  ιδιαίτερα τις γυναίκες του χωριού μας, οι οποίες διέθεσαν τον προσωπικό τους χρόνο για την προετοιμασία των υπέροχων εδεσμάτων που προσέφεραν.


Επίσης ευχαριστεί το συγχωριανό μας κ. Δημήτρη Δράκο, επικεφαλή της Μείζονος  Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που δηλώνει παρών σε κάθε εκδήλωσή μας, τους Δημοτικούς Συμβούλους  Δημήτρη Μπασδάνη (Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, ο οποίος απεύθυνε  χαιρετισμό) και Ζαχαρία Κανελλόπουλο που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας. Το Τοπικό Συμβούλιο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας για παραχώρηση του Δημοτικού κτιρίουκαι όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο στήσιμο της γιορτής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τη χαρά του για την ανταπόκριση των συγχωριανών σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει, κάτι που αποτελεί έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο και τη δράση του Συλλόγου.