ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 2013

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΑΙΩΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

«ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ»

ΘΕΜΑ : ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΑΙΑΣ 2013   Φωτογραφίες

  Αγαπητοί φίλοι, 

   Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά η καθιερωμένη εκκδήλωση του Συλλόγου μας το βράδυ της τρίτης 13/08/2013 στην παραλία του χωριού μας. Έχοντας επιλέξει να προβάλουμε τ αθθεντικό δημοτικό τραγούδι, φεραμε στο χωριό μας έναν από τους κορυφαίους τραγουδιστές δημοτικών της νεώτερης γενιάς, τον Κ. Παναγιώτη Λάλεζα. Το κέφι ήταν αστείρευτο κια ο χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο χορό το θαυνασμό και το χειροκρότημα όλων απέσαπασαν τα παιδιά του χορευτικούσυλλογου της Κυπαρισσίας.  

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν:

  Ο ιερέας του χωριού παπα-Στάθης που κάθε χρόνο μας τιμάει με την παρουσία του.

  Εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο π. σύμβουλος κ. Γιώργος Μπακούρος, και ο συγχωριανός μας κ. Δημήτρης Δράκος επικεφαλής της Μείζονος  Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου.

   Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας  Κόλιας ,  ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία των συλλόγων και στην ανάγκη  διαφύλαξης  του περιβάλλοντος, οι Αντιδήμαρχοι  Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος  και κ. Γιάννης  Φιλντίσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ Τριφυλίας κ. Δημήτρης Μπασδάνης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Πανουσιοπούλου, Γιάννης  Αδρακτάς, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Σωτήρης  Μπακούρος.

   Οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων κ. Αποστόλης Κανελλόπουλος (Ελαίας), κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος (Σιδηροκάστρου), και  κ.  Ηλίας Παναγόπουλος (Αυλώνας).

   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Τριφυλίας κ. Νίκος Αναστασόπουλος, με τον  Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Διαμάντη, τη Γραμματέα κα Κατερίνα Τσιγγάνου και το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριφυλίας  κα Βάσω Μαρίνη.

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος.

  Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων  Συνδέσμων Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Λούτος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροκαστριτών  κα Μαρία  Λιακάκη, οι Πρόεδροι  των Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Σπύρος Τρουπάκης  (Αυλώνας), κ. Παναγιώτης Λυμπερόπουλος  (Πλατανίων), κ. Δημήτρης  Γεωργόπουλος (Καλίτσαινας) και κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος (Πτέρης-Σκλαβαίικων).

 Ο Σύλλογος των Φίλων του Δάσους και της Παραλίας  Ελαίας με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Δρούλια, το Γραμματέα κ. Παύλο Γκρέκη και μέλη του συλλόγου.

 Ο σύλλογος «ΑΡΧΕΛΩΝ» για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta, με την επικεφαλή του προγράμματος Πελοποννήσου κα Παναγιώτα Θεοδώρου  και  30 μέλη της ομάδας εθελοντών, στην πλειοψηφία τους φοιτητές από το εξωτερικό.

  Το ΔΣ του Συλλόγου, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες, στους επαγγελματίες του χωριού, καθώς και σε όλους τους φίλους και τα μέλη του, που στήριξαν με κάθε τρόπο και με πολύ προσωπική εργασία αυτή την όμορφη εκδήλωση.

  Η συμμετοχή στη γιορτή μας όλων των παραπάνω αναφερομένων, Συλλόγων, Περιφέρειας, Δήμου, κατοίκων και επισκεπτών καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο το ενδιαφέρον όλων για την ιδιαίτερη περιβαλλοντικά αυτή περιοχή, μετά τα γεγονότα του περασμένου Απριλίου. Το γεγονός αυτό μας δείχνει ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας,  μπορούμε να διαφυλάξουμε  αυτή τη σημαντική  περιβαλλοντική κληρονομιά μας.